Ambachtsring 23S, 1969NH Heemskerk
06 - 405 11 55 8
info@bouw-online.nl

Website

Het digitale hart voor uw organisatie

Geniet van de beste
design & functies 
gecombineerd

Een website laten realiseren door een van onze jonge, dynamische en groepende projectgroepen? Hierdoor zijn we instaat om al jouw eisen in kaart te brengen en een passende website te leveren voor alle behoeftes van de organisatie

Websites verschillen in grote en maten. Dit hangt meestal af van de doelstelling van organisaties en ondernemingen. Dat heeft natuurlijk ook invloed op de prijs. 

Vaak zijn de websites die ik maak hetzeflde qua functionaliteiten en design. Hiervoor hebben we vaste prijzen en die staan hier onder vermeld.  Wil je weten wat jouw website waard is? Vraag een offerte aan. 

Offerte aanvragen!Gratis website scan
Thema 3
Auto website voorbeeld

Basis Website Pakket vanaf €399,-

Een basis website voor beginnende ondernemers en organisaties. Een klein pakket met veel uitbereidingsmogelijkheden. De basis website pakket bestaat uit verschillende basis functionaliteiten en een basis design. Beveiliging laag 1 is hier een voorbeeld van. De andere functies vind je iets verder naar beneden!

Auto website voorbeeld
Flexibel gecodeerd

De codes zijn flexibel gecodeerd zodat de developer, die aan jouw website werkt, hier makkelijk bij kan.

Hierdoor kan jouw website sneller en beter gemaakt en onderhonden houden worden.

Responsief design

Elke website is voor elk apparaat toegankelijk! Dit betekend dat je op een Ipad wat anders ziet van hetzelfde content, dan op je Iphone.

Dit wordt automatisch voor je aangepast! Probeer het maar een keer met onze website!

Basis funtionaliteiten

Websites dienen een bepaald doel. Hoe groter en complexer jouw doel is, hoe groter jouw website wordt. 

Beveiliging

De website die voor jou gemaakt wordt, is natuurlijk beveiligd. Met de beveilingslaag niveau 1

Offerte aanvragen!

Professioneel Website Pakket vanaf €549,-

Een professionele website voor grote beginnende en groeiende organisaties en ondernemingen. Een professioneel pakket met passende funties. De professionele website pakket bestaat uit verschillende functionaliteiten en een personaliseerd design. Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen!

Gepersoniseerd design

Een design gemaakt afgestemt op jouw bedrijfsbranche! Zo kan u zich op een professionele manier profileren en voelt het betrouwbaar aan bij uw bezoekers.

Seo basis

Seo is ingesteld op elke pagina van jouw website, zodat je overal beter vindbaar bent!

Kleine webshop

De kosten voor een webshop zijn hoger ivm de tijd die daarin wordt gestoken. Met dit pakket krijg je de optie om jouw website te verreiken met een kleine webshop en een betalingsmogelijkheid.

Offerte aanvragen!
Beveiliging laag 2

Een beveiliging laag die net wat meer beveiligd is dan de eerste laag. Dit is een betaalde versie die u bij het pakket ontvangt.

VIP Website Pakket vanaf €699,-

Een Vip website voor grote en groeiende ondernemers en organisaties. Een Vip pakket met alles erop en eraan. De vip website pakket bestaat uit verschillende functionaliteiten en een personaliseerd design. Beveiliging laag 3 en SEO zijn hier een voorbeeld van. De andere functies vind je iets verder naar beneden! Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen!

Een supersnelle website

Uiteraard is met een Vip Pakket ook een VIP hosting geleverd. Door de VIP samenstelling van het pakket is dus ook uw website super snel! 

SEO

De website bevat een geoptimaliseerde vindbaarheid op Google. In tegenstelling tot bovengaande pakketten wordt hiervoor een betaalde servers aangeschaft op jouw website nog vindbaarder te maken.

Leer meer over SEO op een informatieve website
Beveiliging laag 3

Beveiligingslaag niveau 3 houdt in dat er geen ongewenste mensen jouw website kunnen bezoeken, dit kunnen wij precies op maat instellen. Hierdoor is je website nog beter beveiligd en krijg je geen ongewenste bezoek op ongeweste locaties!

Offerte aanvragen!

Onderhoudspakketten

Een website heeft natuurlijk ook onderhoud nodig. Op basis van jouw behoeftes kan je kiezen tussen onderstaande pakketten. Heb je een idee of een voorstel over het onderhoudspakket? Laat het gerust weten in het contactformulier.

Basic

€15,99

Per maand

 • Alleen Hosting
 • Google vindbaarheid
 • Zelfstandig aanpassingen
 • 24/7 support

VIP

€39,99

Per maand

 • Back-up van website 1x per maand
 • Google vindbaarheid +
 • Hosting +
 • Onderhoud vanuit Bouw-Online
 • Maandelijkse controle op website
 • Zelfstandig onderhoud
 • 24/7 Support

Zie je kansen? Vraag een offerte aan!