Ambachtsring 23S, 1969NH Heemskerk
06 - 405 11 55 8
info@bouw-online.nl

Platform

Het digitale hart voor uw organisatie

Een online platform

Een online platform of een online portaal laten maken door een van onze jonge, dynamische en groeiende projectgroepen? De online platformen bouwen wij met hoogwaardige design standaarden, de nieuwste technieken en de beste gebruikerservaringen. Wij leggen je graag uit wat er bij de ontwikkeling van een online platform komt kijken.

Neem contact met ons op
platform-voorbeelden
platform-model

Wat doet een platform?

Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt, of waar bemiddeld wordt bij handel. Bijvoorbeeld dat een gebruiker kan inloggen, iets kan opzetten op het platfom wat dan vervolgens weer toegankelijk is voor andere gebruikers en bezoekers. Dit wordt dan overzien door de platformhouder.

Meer weten?

Hoe maken wij de platformen?

We beginnen met het in kaart brengen van de doestelling van het platform. Wat wil je hier mee en wat kunnen je gebruikers hierop doen? Na het in kaart brengen van het grote plaatje kunnen we het project indelen in korte periodes. We leveren per periode een component van jouw online platform. Dit doen we om twee redenen.

De eerste reden is omdat we dan jouw behoeftes als organisatie fragmenteren en in kleinere oplossingen verwerken. Deze kleine oplossingen leveren we dan in een bruikbaar product om de drie weken. de periodes van drie weken noemen we sprints. De oplossingen worden dan ontworpen, gerealiseerd, getest en beoordeeld door de opdrachtgever om vervolgens in gebruik te nemen. 

De tweede reden is om geld te besparen. Doordat we op een iteratieve methode het project beheren, komen de fouten eerder naar boven en kost dit minder aan het einde van de rit. Dit is belangrijk als bijvoorbeeld de behoeftes veranderen van de opdrachtgever. Indien dit veranderd wil je natuurlijk niet alles overnieuw doen.

Toch meer weten?
agile

Zie je kansen? Vraag een offerte aan!