Ambachtsring 23S, 1969NH Heemskerk
06 - 405 11 55 8
info@bouw-online.nl

Feedback

Het digitale hart voor uw organisatie

Feedback

feedback

Feedback

Iedere dag elkaar een beetje beter maken, dat is het doel van feedback. Feedback is namelijk een brandstof voor persoonlijke ontwikkeling. Door elkaar continu te voorzien van complimenten en verbeterpunten geef je elkaar de kans en mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen.

Juist vanuit dezelfde positie kunnen er mooie dingen gebeuren. Feedback is daarbij een krachtig middel; het is een manier om écht contact te maken met iemand. Je ziet de ander werkelijk. En je laat jezelf zien. Dan gebeurt er iets tussen jou en de ander; een weerklank genereert verbinding en van daaruit energie en kracht.

Voorwaarde is wel dat er vertrouwen is en dat beide partijen zich veilig voelen. Als er veiligheid is, kan er ook kwetsbaarheid zijn, wat dan ook weer een mogelijkheid is voor groei. Het is essentieel om terugkoppeling vanuit een positieve intentie te geven en te ontvangen; om concreet gedrag te benoemen en om op de bal te spelen, niet op de man.

Van een goede terugkoppeling kan je veel leren!

Ik zou graag feedback willen vragen aan mijn netwerk op Linkedin, over onze website? Wat vinden jullie van onze website en wat kan er eventueel beter kunnen?

Hieronder de linkedin post!

Geef een reactie