Ambachtsring 23S, 1969NH Heemskerk
06 - 405 11 55 8
info@bouw-online.nl

Dashboards

Het digitale hart voor uw organisatie

KPI Dashboards

Heeft u met uw organisatie bepaalde doelen gesteld en willen jullie controleren of deze doelen ook wel behaald zijn? Een KPI Dashboard laten maken door een van onze jonge, dynamische en groeiende projectgroepen? Een KPI dashboard maken wij met hoogwaardige design standaarden, de nieuwste technieken, de beste gebruikerservaringen en het wordt optimaal getest. Wij leggen je graag uit wat er bij de ontwikkeling van een KPI dashboard komt kijken.

Neem contact met ons op!
Dashboard

Waarom KPI Dashboards?

Een data dashboard is een informatiebeheertool die key performance indicators (KPI’s), metrics en key data points visueel volgt, analyseert en weergeeft om de gezondheid van een bedrijf, afdeling of specifiek proces te bewaken. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een afdeling en bedrijf. Om weloverwogen keuzes te maken die gebaseerd zijn op de gegevens van de geleverde prestaties en de kennis op dat vakgebied.

Vragen?

Hoe komen wij tot realisatie?

We beginnen met het in kaart brengen van de doestelling van jouw organisatie. Welke doelen hebben jullie gesteld en wat zijn hier nou de kritieke succes factoren? Bij het in kaart brengen van de doelstelling kunnen we ook bepalen hoe we dit willen meten. Dit zijn dan de KPI’s. De KPI’s kunnen wij dan laten zien op het dashboard. We leveren per periode een component van jouw dashboard. Dit doen we om twee redenen.

De eerste reden is omdat we dan jouw behoeftes als organisatie fragmenteren en in kleinere oplossingen verwerken. Deze kleine oplossingen leveren we dan in een bruikbaar product om de drie weken. de periodes van drie weken noemen we sprints. De oplossingen worden dan ontworpen, gerealiseerd, getest en beoordeeld door de opdrachtgever om vervolgens in gebruik te nemen.

De tweede reden is om geld te besparen. Doordat we op een iteratieve methode het project beheren, komen de fouten eerder naar boven en kost dit minder aan het einde van de rit. Dit is belangrijk als bijvoorbeeld de behoeftes veranderen van de opdrachtgever. Indien dit veranderd wil je natuurlijk niet alles overnieuw doen.

Meer weten?
agile

Zie je kansen? Vraag een offerte aan!